Nyheter

Nyheter

2019-12-01

Botox med Dr Rooz – alla lördagar i Göteborg

Nu erbjuder vi botoxbehandling med Dr Rooz alla lördagar i Göteborg.

Dr Rooz är specialist på Botox, med särskilt fokus på området kring ögon och panna. Rynkorna kring ögonen kan ge ett trött, ledset eller argt intryck. Man känner sig utvilad men ser hängig ut. Med botox kan detta lätt justeras och ge en öppen blick.

Rooz känsla för skönhet genomsyrar hans arbete. Han brinner för att ge människor ett vackert yttre som stämmer överens med hur man vill se på sig själv. Målet är alltid att skapa vackra naturliga resultat.

Vid sidan av en rad specialistutbildningar inom estetisk medicin, har Rooz fått sin träning och utbildning under ledning av Dr Adel. Som läkare har han gedigna kunskaper i anatomi och akutvård. Din behandling utförs på en professionell klinik med tillgång till det bästa av allt. Vi använder tunnaste nålarna som finns på marknaden. En infraröd lampa skannar dina vener för att minimera risk för blåmärke. På så vis är din behandling förenat med mycket lite obehag och du som patient kan känna dig trygg.

Lördagstider med Dr Rooz gäller tills vidare. Passa på att boka online, tiderna är begränsade och går åt snabbt!


2019-08-13

Juvéderm Volux

Nu introducerar vi Juvéderm Volux som ännu inte kommit ut på den svenska marknaden.

Fillern är skräddarsydd för konturering av haka och käklinje. Den är unik genom sin förmåga att integreras i den egna vävnaden. Juvéderm Volux är lätt att arbeta med och på så sätt kan man uppnå den eftersträvansvärda väl definierade käkvinkeln.

För haka krävs i regel en milliliter, för käklinje minst en milliliter per sida. Hållbarheten är upp till två år.


2018-11-12

Välkommen Tina till vår grupp!

Vi välkomnar Tina, vår nya injektionssköterska till Adel Estetik i Stockholm. Hon har mer än 20 års erfarenhet som leg. sjuksköterska inom olika specialiteter, bland annat med inriktning hudsjukvård. Tina har en stor passion för skönhet och estetik. Hon brinner för att kunna ge människor en lite piggare och fräschare yttre som bättre kan spegla den man verkligen känner sig vara.

Tina har sedan 2011 arbetat med estetiska injektionsbehandlingar. Hon är certifierad behandlare för både Botox och fillers på alla nivåer och kan därmed erbjuda dig som kund en trygg och säker behandling med naturliga resultat.

Från och med 23/11 kan du boka en tid hos Tina och få skräddarsydda behandlingar just efter dina behov och önskemål.


2017-12-01

iS CLINICAL hudvårdsprodukter

Adel Estetik erbjuder nu exklusiv hudvård med iS CLINICAL, en serie framtagen för att snabbt och effektivt åstadkomma en jämnare, slätare och friskare hudyta.

iS CLINICAL baseras på dermatologisk forskning i framkant som kombineras med en mycket hög etisk standard. I ett ORAC-test (blindtest som jämför med andra märken) rankas IS CLINICAL högst. Även kliniskt oberoende studier samstämmer med ORAC-testets resultat.

Produkterna används i våra behandlingar men rekommenderas också för hemmavård för optimal och bibehållen effekt. För mer information, fråga gärna din injektionsbehandlare eller vår diplomerade hudterapeut på kliniken i Göteborg.


2017-10-09

Adel Estetik introducerar Dermapen

Dermapen, för kollagenstimulering. Metoden kallas för micro needling då ett flertal nålar tränger in genom huden vertikalt. Upp till 1300 småhål skapas i huden per sekund. Därefter slussas aktiva ämnen ned i huden så att den får en utomordentlig boost samtidigt som kollagentillväxten ökar.

Oftast behövs en behandlingskur om 3-6 behandlingar (fler vid omfattande problem/skada) med 2-8 veckors intervall. Behandlingstiden är 30-60 minuter, beroende på hur stort område som ska behandlas.

För optimalt resultat kombineras Dermpen med Skinboosters, PRP, eller vitamincoctails, allt för att öka hudens elasticitet och tillföra fukt och lyster. Välj själv vilken mix du vill kombinera din behandling med!


2017-05-23

Ultherapy firar en miljon behandlingar

Den prisbelönta ultraljudsmetoden firar nu 1 miljon behandlingar globalt!

Ett naturligt lyft utan kirurgi skapas genom att stimulera kollagenet. Huden under hakan, på kinderna, halsen och ögonbrynen stramas åt. Resultatet, ett piggare och mer ungdomligt utseende! Ultherapy är också FDA-godkänt vilket garanterar dig en säker och effektiv behandling.

Adel Estetik tackar Noscomed för både bubbel och presenter!

Vill du vara med i nästa miljon?


2017-02-27

Nu kan du injicera bort din dubbelhaka med Belkyra

Som en fettsugning men du slipper lång konvalescens, ojämnheter och långvarigt känselbortfall.

Belkyra är det första godkända läkemedlet för submentalt fett (oönskat fett under hakan, s.k. dubbelhaka). Det används hos vuxna patienter som upplever sin dubbelhalka besvärande.

Belkyra behandling i kortehet:

 • Ingen konvalescens, du kan gå tillbaka till jobbet direkt efter behandling.
 • Permanent effekt.
 • Ingen invasiv behandling, nedsövning och därmed större risk för komplikationer.
 • Slipp ojämnheter, slapp hud som fettsugning ofta medför.
 • Inget kompressionsbandage krävs runt hakan efter behandling.
 • Kortvarig svullnad och känselbortfall (jämför fettsugning där slutligt resultat kan ses först efter minst ett år).

Läs mer på vår sida om Belkyra.


2017-01-18

IMCAS World Congress

Även i år deltar Adel Estetik i IMCAS World Congress, den ledande kongressen inom estetik och plastikkirurgi. Vår ambition är att alltid hålla oss uppdaterade med senaste forskningen, innovationerna och tekniken inom minimal estetisk kirurgi. På så sätt kan vi erbjuda våra patienter och kunder behandlingar baserade på hög kompetens och erfarenhet.


2016-10-28

Hudvårdsprodukter från Restylane, perfekt komplement till din filler & laserbehandling

restylane_night_serumNu erbjuder vi Restylanes fantastiska hudvårdsprodukter. Passar utmärkt som komplement till din filler- & laserbehandling. Hudcrémerna känns rena och verkar effektivt eftersom de innehåller hyaluronsyra men INGA emulgeringsmedel, parabener, silikoner eller mineraloljor.

I samband med din behandling kan du köpa Restylane Recover Cream och Restylane Night Serum.

Restylane Recover Cream

Mild och lugnande för huden, reducerar svullnad, dämpar rodnader efter t.ex injektions och laserbehandling.

Ingredienser: Arnica och Rice bran extract (Oryza Satvia Bran Oil)

Pris: 330 kr

Restylane Night Serum

Innehåller en hög dos av Retinol som slätar ut fina linjer och reducerar hyperpigmentering. Antioxidanterna bromsar hudens åldrande.

Ingredienser: Retinol 0,4% (vitamin A) och Ceramide 3.

Pris: 650 kr

Tandblekning från iWhite

iwhite_instantEtt vackert ansikte blir vackrare med ett vackert leende.

Nu introducerar vi tandblekningspaketet iWhite Instant som snabbt och säkert ger dig vitare tänder utan fläckar.

 • Innehåller inte väteperoxid
 • Upp till 8 nyanser vitare tänder
 • Aktiv fläckborttagning
 • Stärker tänderna
 • Kliniskt bevisad säker
 • Behandlingen görs hemma under 10 dagar

Pris: 499 kr


2016-08-29

Vi lanserar Radiesse, en unik filler för lyft och konturering med långtidsverkande kollagenstimulering

Lady on whiteNu introducerar Adel Estetik en helt ny filler som har unika egenskaper. Den består av syntetiskt kalcium, ett biologiskt material som har använts i över tjugo år inom ortopedi, tandvård och öron-näsa-halsvård. Effekten varar i 12 månader eller längre.

Radiesse kan användas både som en vanlig filler och för hudföryngring. Produkten ger tydlig utfyllnad och volymökning. Samtidigt stimuleras kollagenproduktionen genom att fibroblaster aktiveras. Huden föryngras och kommer på sikt bli mer jämn och se fräschare ut.

Används Radiesse endast som hudföryngring, passar den särskilt bra för att behandla hals, dekolletage, händer, överarmar och örsnibbar. Som filler är behandlingen utmärkt för att skapa diskreta läppkontureringar och ta bort tunna fina rynkor runt munnen, bygga kindben med mera. För behandling av acneärr kan man med fördel kombinera filler- och hudföryngringsbehandling.