Om oss

Om oss

Vi tycker att alla har rätt till skönhet. Därför är vi specialister på botox och fillers. Vår filosofi är att erbjuda dig som patient en trygg och säker behandling, utförd av en legitimerad läkare med lång klinisk erfarenhet. Resultatet skall vara naturligt och priset skall kännas rimligt.

Adel Estetik erbjuder även hudföryngring med laser. Vi arbetar med original maskiner och har certifikat på dess autenticitet. Resultaten är tydliga. Och vi ger realistiska förväntningar. Vår information till dig är alltid baserad på evidens och vetenskap.

Vi har naturligtvis patientförsäkring för din trygghet.

Specialistkompetens och teknik i världsklass

Våra behandlingar utförs enbart av legitimerade läkare med lång beprövad erfarenhet och specialistkompetens inom estetisk kirurgi. De metoder och den teknik vi använder är alltid baserade på senaste forskningsrön.

Med hjälp av 3D kamera skapar vi en mycket naturtrogen datormodell av ditt ansikte runt vilken vi diskuterar den tilltänkta behandlingen och kan visa det förväntade resultatet. På så vis kan du känna dig trygg och skapa dig en realistisk uppfattning av vad som är möjligt att göra.

3D animering, ansikte

Vi finns både i Stockholm och Göteborg

Båda klinikerna är centralt belägna och har generösa öppettider.

 

Dr. Adel Haghjoo

Legitimerad läkare.
Specialist inom allmänkirurgi och allmänmedicin.
Specialist inom estetisk medicin.
Utbildad vid Umeå Universitet.

Daniel Paussen

Legitimerad läkare.
Blivande specialist inom ögonsjukdomar.

Ludvig Clase

Legitimerad läkare.
Verksam inom ortopedi.

Emilie Paulsson

Legitimerad läkare.
Specialist inom allmänmedicin.

Anna Thenberg

Undersköterska

Perla Stengarn

Lokalvårdare

Paulina Jacobsson

Verksamhetsutvecklare och kommunikationsansvarig.

Magister i organisationspsykologi, Göteborgs Universitet. Journalistik, kommunikation, statsvetenskap, Cambridge University och Lunds Universitet.

Fredrik Öhrn

IT support