Om oss

Om oss

Vi tycker att alla har rätt till skönhet. Därför är vi specialister på botox, fillers och laser. Vår filosofi är att erbjuda dig som patient en trygg och säker behandling, utförd av en legitimerad läkare med lång klinisk erfarenhet. Resultatet skall vara naturligt och priset skall kännas rimligt.

Adel Estetik erbjuder även hudföryngring med laser. Vi arbetar med original maskiner och har certifikat på dess autenticitet. Resultaten är tydliga. Och vi ger realistiska förväntningar. Vår information till dig är alltid baserad på evidens och vetenskap.

Vi har funnits i över 30 år och har erbjudit vårdtjänster inom allmänmedicin, allmänkirurgi och estetiska behandlingar.

Trygghet för patienten

Adel Estetik har patientförsäkring hos Folksam och är registrerad hos Inspektionen för vård och omsorg (IVO) som är ansvarig tillsynsmyndighet.

Specialistkompetens och teknik i världsklass

Våra behandlingar utförs enbart av legitimerade läkare med lång beprövad erfarenhet och specialistkompetens inom estetisk kirurgi. De metoder och den teknik vi använder är alltid baserade på senaste forskningsrön.

Med hjälp av 3D kamera skapar vi en mycket naturtrogen datormodell av ditt ansikte runt vilken vi diskuterar den tilltänkta behandlingen och kan visa det förväntade resultatet. På så vis kan du känna dig trygg och skapa dig en realistisk uppfattning av vad som är möjligt att göra.

Vi finns både i Stockholm och Göteborg

Båda klinikerna är centralt belägna och har generösa öppettider.

 

Adel Haghjoo

Legitimerad läkare

Specialist inom allmänkirurgi och allmänmedicin. Utbildad vid Umeå Universitet.

Adels långa erfarenhet inom estetisk medicin gör honom till specialist på området. Hans vision är att ge alla möjlighet att känna sig vackra med trygga säkra behandlingar till bra pris. Resultat ska vara synligt men ändå naturligt.

Ludvig Clase

Legitimerad läkare

Verksam inom ortopedi. Utbildad vid Göteborgs Universitet. Certifierad av Estetiska Injektionsrådet.

Ludvigs intresse för konst och design ger honom en särskild känsla för hur man kan nå vackra resultat som känns naturliga och blir en positiv del av individens självbild. På sikt vill han specialisera sig inom plastikkirurgi.

Salle Vaezi

Legitimerad läkare

Vid sidan av injektionsbehandlare på Adel Estetik, är Salle verksam som läkare på Umeå Universitetssjukhus.

Han brinner för skönhet och att se människor känna sig vackra med små enkla medel. Salles motto “Less is more”, speglar hans sätt att arbeta och se på naturliga resultat.

Mehrasa Bagheshahy

Behandlare Laser och SYLFIRM X

Examinerad läkare vid University of Medical Sciences and Health Services, Iran.

Laserutbildad av Fotona Laser and Health Academy, Scanex Medical Systems och Dr Adel.

Vid sidan av sitt arbete på kliniken, förbereder Mehrasa examen för svensk läkarlegitimation. På sikt vill hon kombinera arbetet som läkare med forskning.

Arsalan Nazari

Behandlare laser och SYLFIRM X

Examinerad läkare vid University of Medical Sciences and Health Services, Iran.

Laserutbildad av Fotona Laser and Health Academy, Scanex Medical Systems och Dr Adel.

Parallellt med arbetet på Adel Estetik, förbereder Arsalan examen för svensk läkarlegitimation. I framtiden vill han kombinera intresset för film med läkararbetet.

Amir Haghjoo

SYLFIRM X behandlare

Amir har tidigare arbetat med avancerade kollagenstimulerande tekniker och metoder, såsom Ultherapy. Han brinner för hudhälsa och resultat som kan uppnås på naturliga sätt.

Perla Stengarn

Lokalvårdare

Paulina Jacobsson

Verksamhetsutvecklare

Master i organisationspsykologi, Göteborgs Universitet, journalistik, kommunikation, statsvetenskap, Cambridge University och Lunds Universitet.

Paulina älskar att möta och nå fram till människor, det är grunden i hennes arbete.