fbpx

Om oss

Om oss

Vi tycker att alla har rätt till skönhet. Därför är vi specialister på botox och fillers. Vår filosofi är att erbjuda dig som patient en trygg och säker behandling, utförd av en legitimerad läkare med lång klinisk erfarenhet. Resultatet skall vara naturligt och priset skall kännas rimligt.

Adel Estetik erbjuder även hudföryngring med laser och Ultherapy. Vi arbetar med original maskiner och har certifikat på dess autenticitet. Det ger dig som kund en trygg och säker behandling. Resultaten är tydliga. –Och vi ger realistiska förväntningar. Vår information till dig är därför alltid baserad på evidens och vetenskap. För då blir du nöjd och vill komma tillbaka. Det är vår ambition.

Specialistkompetens och teknik i världsklass

Våra behandlingar utförs enbart av legitimerade läkare med lång beprövad erfarenhet och specialistkompetens inom estetisk kirurgi. De metoder och den teknik vi använder är alltid baserade på senaste forskningsrön.

Med hjälp av 3D kamera skapar vi en mycket naturtrogen datormodell av ditt ansikte runt vilken vi diskuterar den tilltänkta behandlingen och kan visa det förväntade resultatet. På så vis kan du känna dig trygg och skapa dig en realistisk uppfattning av vad som är möjligt att göra.

3D animering, ansikte

Vi finns både i Stockholm och Göteborg

Båda klinikerna är centralt belägna och har generösa öppettider.

 

Dr. Adel Haghjoo

Dr. Adel Haghjoo

Utexaminerad läkare vid Umeå Universitetssjukhus. Specialist inom allmänkirurgi och allmänmedicin.

Certifierad inom filler och botox injektionsbehandlingar, samt lasermedicin.

Dr. Eva Gullberg

Verksam inom allmänmedicin.

Perla Stengarn

Lokalvårdare

Anna Thenberg

Undersköterska

Paulina Jacobsson

Verksamhetsutvecklare och kommunikationsansvarig.

Utbildad magister i organisationspsykologi från Göteborgs Universitet. Journalistik och kommunikation samt statsvetenskap från Lunds Universitet och Cambridge University.

Fredrik Öhrn

IT support