Om oss

Om oss

Man och kvinnaAtt komma till Adel Estetik ska kännas välkomnande och tryggt.

Vår filosofi är att kombinera vår långa kliniska erfarenhet och teknik i världsklass med ett personligt bemötande. Behandlingar utförs enbart av legitimerade läkare och sjuksköterskor med lång beprövad erfarenhet och specialistkompetens inom estetisk kirurgi.

Vi tror också på att kunna ge kvinnor och män ett vackrare jag till ett skäligt pris. Vårt arbete inom minimal estetisk kirurgi betyder inte att vi gör om dig till någon annan. Snarare är ambitionen att förstärka det vackraste hos dig själv på ett naturligt sätt. Kanske handlar det om att justera något som du upplever besvärande, förhoppningsvis kan det också leda till en högre tillfredsställelse och livskvalité.

Vårt samarbete med enbart marknadsledande tillverkare speglar en värdegrund om en seriös och reglerad bransch.

Specialistkompetens och teknik i världsklass

Våra behandlingar utförs enbart av legitimerade läkare med lång beprövad erfarenhet och specialistkompetens inom estetisk kirurgi. De metoder och den teknik vi använder är alltid baserade på senaste forskningsrön.

Vectra H1, 3D fotografering
3D animering, ansikte

Med hjälp av 3D kamera skapar vi en mycket naturtrogen datormodell av ditt ansikte runt vilken vi diskuterar den tilltänkta behandlingen och kan visa det förväntade resultatet. På så vis kan du känna dig trygg och skapa dig en realistisk uppfattning av vad som är möjligt att göra.

Vi finns både i Stockholm och Göteborg

Båda klinikerna är centralt belägna och har generösa öppettider.

 

Dr. Adel Haghjoo

Dr. Adel Haghjoo

Utexaminerad läkare vid Umeå Universitetssjukhus. Specialist inom kirurgi och allmän medicin.

Certifierad inom filler och botox injektionsbehandlingar, lasermedicin och ansikts och kroppslyft med tråd.

Tina Löfstrand

Sjuksköterska

Perla Stengarn

Lokalvårdare

Anna Thenberg

Undersköterska

Paulina Jacobsson

Utbildad magister i organisationspsykologi från Göteborgs Universitet. Journalistik och kommunikation samt statsvetenskap från Lunds Universitet och Cambridge University.

Specialiserad inom medicinsk kommunikation och internationella relationer.