Kroppskonturering

Kroppskonturering med filler

Vill du förbättra en särskild del av din kropp? Idag finns lösningar som inte kräver en stor operation. Resultatet är samma som ett kirurgiskt ingrepp av implantat eller kroppsfettstransplatation. Men du slipper sövning, ärr och postoperativa besvär.

Adel Estetik erbjuder dig möjlighet att förändra en kroppsdel på ett naturligt, icke-invasivt sätt med hjälp av HYAcorp kroppsfiller. Lätt och smidigt injiceras fillern som formar och ger volym.

Skillnaden mellan ansikts- och kroppskonturering

HYAcorp kropps- och ansiktsfiller är båda gjorda av högvärdig tvärbunden hyaluronsyra. Däremot är partikelstorleken som används i kroppsfiller större än de för ansiktet vilket gör gelén tjockare och mer varaktig. Våra kroppsfiller används för volymåterställning och kroppskonturering för regioner som vader och rumpa. Även ojämnheter efter tex operationer är en god indikation för kroppsfiller.

Hur många milliliter krävs?

Det beror på hur mycket volym du önskar i det område du vill förändra. Vanligtvis används mellan 10-50 ml.

Hur länge varar fillern?

Partikelstorleken är större vid en kroppsfiller. Varaktigheten beräknas till ca 2 år.

Konsultation

För mer information om vad du kan göra för att förändra din kroppsdel, boka en tid för konsultation.


Prislista

Behandling Volym Pris
HYAcorp LMF 1 10,0 ml 4 000 kr
HYAcorp LMF 2 10,0 ml 4 000 kr

För att kunna avgöra om du har rätt förutsättningar för att utföra behandlingen, är det viktigt att du går på en konsultation innan du bokar tid för själva behandlingen. Konsultationen är obligatorisk och kostar 300 kr. Bestämmer du dig för att utföra behandlingen ingår konsultationen i priset.

Alla priser inkluderar moms.


Behandlingen ges på alla våra kliniker.