Skinboosters / Vitaminer

Belotero Revive

Belotero Revive är en skinbooster som ger fukt från insidan ut. Återfuktning är nyckeln till en frisk hud och den har vida visat sig föryngra huden när den injiceras.

Skinboostern innehåller hyaluronsyra och glycerol, båda binder fukt och finns naturligt i kroppen. Behandlingen förbättrar:

  • Elasticitet och fasthet
  • Fuktnivå – hudton och lyster
  • Textur – minskar fina linjer och rynkor

Ges på ansikte, hals, dekolletage, händer eller andra områden på kroppen som förlorat sin spänst.

För optimalt resultat rekommenderas 2-3 behandlingar med 4 veckors mellanrum. Antalet injektioner är beroende av individuella genetiska förutsättningar och utgångsläge. Även förväntat resultat och vad individen önskar uppnå spelar roll.

Fillmed M-HA 10 (Filorga)

M-HA 10 är en skinbooster från Fillmed som effektivt fyller ut små rynkor, förbättrar fukt, lyster och elasticitet i huden.

Ges på specifika punkter på ansikte, hals, dekolletage, händer eller andra områden på kroppen som förlorat sin spänst. Den tunnflytande fillern injiceras ytligt med en cannula.

För optimal effekt skall behandlingen utföras 3 gånger med ca 1 månads mellanrum. Därefter håller effekten ca 6 månader beroende på individuella förutsättningar.

Fillmed NCTF 135 HA

NCTF 135-HA, är en biovitaliserande cocktail, rik på vitaminer, mineraler, antioxidanter och flytande hyaluronsyra.

Den näringsrika blandningen minskar fina linjer och rynkor samtidigt som den återfuktar och ger huden ny lyster.

Vanliga behandlingsområden:

  • Kinder
  • Övre och undre ögonlock
  • Området runt munnen

NCTF 135 HA injiceras ytligt under huden, vanligtvis med en tunn nål.

Injektionerna kräver vanligtvis flera sessioner för att uppnå önskade resultat, och effekterna kan variera beroende på patientens individuella hudtillstånd och behov. För ett gott resultat rekommenderas 3 sessioner med 3-4 veckors mellanrum.