Laserpeeling

Laserpeeling – för en slät hud med lyster

Laserpeeling passar dig som vill få en jämnare och fräschare hud. Behandlingen dämpar sol- och åldersfläckar och återskapar vitalitet och lyster. Om man så önskar behandlar vi också endast specifika fläckar, läs mer.

Samtidigt som hudens yta får en uppfräschning, uppstår även en kollagenstimulering som ökar elasticiteten och motverkar åldrande.

Hur många behandlingar krävs

Beroende på ditt utgångsläge och vad som ska behandlas, krävs olika många behandlingar. Vid en konsultation görs en bedömning och vi lägger man upp en individuell behandlingsplan. Ofta rekommenderar vi en grundkur på tre gånger. Därefter utvärderas resultatet för att se om man behöver komplettera med ytterligare en behandling.

Det bör gå ca 4 veckor mellan behandlingarna.

Risker och konvalescens

Vid behandlingen används s.k. fraktionerad erbium laser som ”skalar av” det yttersta hudlagret. Hudytan blir jämnare. Själva kollagenstimuleringen sätts igång av värmen som lasern genererar.

Har man tendens att utveckla hyperpigmentering eller melasma ska behandlingen undvikas eftersom värmen kan starta igång den inflammatoriska processen.


Prislista

Pris per behandling: 1 500 kr

Paketpris
Laserpeeling + PRP: 3 000 kr

Alla priser inkluderar moms.


Behandlingen ges på alla våra kliniker.