Ansiktslyft 4D med laser

Ansiktslyft i 4 steg med Fotona4D

Ansiktslyftet består av en icke invasiv laserbehandling i 4 steg.

Fotona lasern har komplementära Er:YAG och Nd:YAG våglängder. Dessa appliceras i 4 unika pulslängder: Smooth, Frac, Piano och SupErficial vilket både ger en ytlig och djup påverkan i huden. Behandlingen är så gott som smärtfri men har dramatiska effekter.

Inom loppet av en månad har hudens kollagenstimulering ökat så mycket att huduppstramningen är påtaglig. Då hudens olika bindvävslager förnyas, reduceras både nasolabialfårorna (rynkan från näsvinge till mungipa) och hudens porer. Huden återfår också sin lyster. Ingen konvalescens krävs efter behandlingen.

Vi rekommenderar initialt fyra behandlingar med 4-6 veckors mellanrum. Därefter kan behandlingen upprepas två gånger per år för att bibehålla resultatet.

Fotona4D

Fotona ansiktslyft i fyra steg. Det första steget, Smooth, behandlar det nasiolabiala vecket inifrån munnen och brukar därför också kallas för ”det inverterade ansiktslyftet”. Resultatet är dramatiskt.

Ansiktslyft, före och efter

Resultat efter två behandlingar.


Prislista

Pris per behandling: 5 000 kr

För att kunna avgöra om du har rätt förutsättningar för att utföra behandlingen, är det viktigt att du går på en konsultation innan du bokar tid för själva behandlingen. Konsultationen är obligatorisk och kostar 300 kr.

Alla priser inkluderar moms.


Behandlingen ges endast på våra kliniker i Stockholm och Göteborg.