Hudvård & Skönhet

På vår mottagning i Göteborg erbjuder vi en rad olika hud- och skönhetsbehandlingar som baseras på resultatinriktad medicinsk hudvård och syftar till att återskapa och bibehålla en frisk, slät och stram hud.

Rena skönhetsbehandlingar såsom trådning, plockning och färgning av bryn och fransar erbjuds också som ett komplement för att ytterligare framhäva och försköna dina ögon och din hud.

Hos Jenny har du möjlighet att boka en kostnadsfri konsultation. Där får du information om vilka behandlingar som passar för just dina behov och hur de kan kombineras på bästa sätt för att åstadkomma ett optimalt resultat. Tillsammans kan du lägga upp en behandlingsplan anpassad efter din hudtyp eller ditt problem.

Samtliga hud- och skönhetsbehandlingar ges av vår hudterapeut Jenny i Göteborg. Hon har mer än 15 års yrkeserfarenhet och arbetar främst med resultatinriktad medicinsk hudvård. Hon brinner för skönhet och hälsa och ser som sin främsta uppgift att verka för långsiktigt hållbara resultat som får patienter och kunder att må bra.

Frans & brynfärg

Vakna upp med en basmakeup som markerar dina ögon! Genom plocka, forma och färga dina fransar och bryn skapar du en öppen blick där ögonen ramas in på ett sätt som förstärker din personlighet.

Trådning/borttag av hårväxt i ansikte

Trådning är en tusenårig persisk hårborttagningsmetod, där hela roten på hårstrået dras upp med hjälp av två korsade trådar. Tekniken tar enkelt och effektivt bort generande hårväxt samtidigt som den sätter igång blodcirkulationen och syresätter huden. På så vis ser huden friskare ut i det behandlade området. Upprepad och regelbunden trådning gör också att håret växer långsammare.

Ansiktsbehandlingar

Basic facial

 • Rengöring
 • Peeling
 • Portömning
 • Mask
 • Dagcréme

En klassisk, avslappnande ansiktsbehandling, som arbetar på djupet för att uppnå ett maximalt resultat. I behandlingen ingår dubbelrengöring, en mjukgörande och exfolierande peeling, portömning, en individuellt anpassad mask, serum samt avslutande kräm.

Basic Deluxe

 • Rengöring
 • Peeling
 • Portömning
 • Massage
 • Mask
 • Dagcréme

En avkopplande och lyxig ansiktsbehandling med det lilla extra för att huden får tillbaka vitalitet och lyster. Vi rengör, exfolierar med peeling, tar bort orenheter genom portömning. Lymfcirkulationen sätts igång med massage vilket bidrar till en välmående frisk hud. Behandlingen avslutas med anpassad mask, serum och avslutande kräm.


Prislista

Frans & brynfärg

Fransfärg, 300 kr
Brynfärg, inkl. plockning/formning, 300 kr
Plock av bryn, 250 kr

Frans och brynfärg inklusive plockning, 400 kr
Frans och brynfärg i samband med ansiktsbehandling, 300 kr

Trådning/borttag av hårväxt i ansikte

Hela ansiktet (exklusive bryn), 450 kr
Haka och kinder, 300 kr
Haka, 200 kr
Överläpp, 150 kr

Ansiktsbehandlingar

Basic Facial, 60 min, 895 kr
Basic Deluxe, 90 min, 1 095 kr
Frans och brynfärg i samband med ansiktsbehandling, 300 kr

Alla priser inkluderar moms.


Behandlingen ges endast på vår klinik i Göteborg.