Aquagold

Aquagold – den gyllene cocktailen för fukt och lyster

Här är hudbehandlingen som ger din hud en extra fuktkick och återställer vitalitet och lyster.

Aquagold är ett utmärkt komplement till din laserbehandling eller en botox- och fillerinjektion. En finish, som slätar ut, förminskar porer och förbättrar hudens struktur.

Vad innehåller Aquagold?

En väl avvägd mängd botox och hyaluronsyra blandas till en cocktail.

Vad kan Aquagold användas till?

Aquagold bidrar till

  • Minskade porer
  • Mer fukt
  • Ökad lyster
  • Reducerad rodnad
  • Reducerad svett
  • Förbättrad hudstruktur

Vilka områden kan man behandla?

Man kan i stort sett behandla alla områden på kroppen för att uppnå en ökad elasticitet. Vanligaste områden är dock ansikte, hals och dekolletage.

Kan man behandla finare linjer och rynkor med Aquagold?

För att behandla finare linjer och rynkor rekommenderas en traditionell laserbehandling, botox- eller fillerinjektion. Aquagold behandlar endast hudens yttersta lager för att ge vitalitet och och fräschör.

Hur går det till?

Din cocktail av väl utvalda ämnen slussas ner i dermis med hjälp av 20 guldpläterade mikronålar. Genom att pressa innehållet i ampullen jämt över huden åstadkommer man optimal effekt.

Behandlingen tar ca 45 minuter. En viss rodnad kan uppstå direkt efter behandlingen men den är snabbt övergående. Undvik make-up första dygnet.

Varaktighet

Effekten av din Aquagoldbehandling är individuell. Faktorer som ålder, genetiska förutsättningar och inte minst hur väl man tar hand om sin hud spelar roll. Att sola med måtta och undvika direkt solljus när solen står som högst på himmelen är ett bra exempel på hur du kan påverka din hudhälsa på ett positivt sätt.

Efter ca 14 dagar uppnås full effekt. Behandlingen bör upprepas efter 4-6 månader för a bibehålla resultatet.

Behandlingen ges endast i Göteborg av vår sköterska Anna mellan kl 08.00-15.00. Boka gärna via telefon +46 (0)10 - 188 47 00

Prislista

Pris per behandling 3 500 kr.

Alla priser inkluderar moms.


Behandlingen ges endast på vår klinik i Göteborg.