Nyheter

Nyheter

2017-01-18

IMCAS World Congress

Även i år deltar Adel Estetik i IMCAS World Congress, den ledande kongressen inom estetik och plastikkirurgi. Vår ambition är att alltid hålla oss uppdaterade med senaste forskningen, innovationerna och tekniken inom minimal estetisk kirurgi. På så sätt kan vi erbjuda våra patienter och kunder behandlingar baserade på hög kompetens och erfarenhet.


2016-10-28

Hudvårdsprodukter från Restylane, perfekt komplement till din filler & laserbehandling

restylane_night_serumNu erbjuder vi Restylanes fantastiska hudvårdsprodukter. Passar utmärkt som komplement till din filler- & laserbehandling. Hudcrémerna känns rena och verkar effektivt eftersom de innehåller hyaluronsyra men INGA emulgeringsmedel, parabener, silikoner eller mineraloljor.

I samband med din behandling kan du köpa Restylane Recover Cream och Restylane Night Serum.

Restylane Recover Cream

Mild och lugnande för huden, reducerar svullnad, dämpar rodnader efter t.ex injektions och laserbehandling.

Ingredienser: Arnica och Rice bran extract (Oryza Satvia Bran Oil)

Pris: 330 kr

Restylane Night Serum

Innehåller en hög dos av Retinol som slätar ut fina linjer och reducerar hyperpigmentering. Antioxidanterna bromsar hudens åldrande.

Ingredienser: Retinol 0,4% (vitamin A) och Ceramide 3.

Pris: 650 kr

Tandblekning från iWhite

iwhite_instantEtt vackert ansikte blir vackrare med ett vackert leende.

Nu introducerar vi tandblekningspaketet iWhite Instant som snabbt och säkert ger dig vitare tänder utan fläckar.

  • Innehåller inte väteperoxid
  • Upp till 8 nyanser vitare tänder
  • Aktiv fläckborttagning
  • Stärker tänderna
  • Kliniskt bevisad säker
  • Behandlingen görs hemma under 10 dagar

Pris: 499 kr


2016-08-29

Vi lanserar Radiesse, en unik filler för lyft och konturering med långtidsverkande kollagenstimulering

Lady on whiteNu introducerar Adel Estetik en helt ny filler som har unika egenskaper. Den består av syntetiskt kalcium, ett biologiskt material som har använts i över tjugo år inom ortopedi, tandvård och öron-näsa-halsvård. Effekten varar i 12 månader eller längre.

Radiesse kan användas både som en vanlig filler och för hudföryngring. Produkten ger tydlig utfyllnad och volymökning. Samtidigt stimuleras kollagenproduktionen genom att fibroblaster aktiveras. Huden föryngras och kommer på sikt bli mer jämn och se fräschare ut.

Används Radiesse endast som hudföryngring, passar den särskilt bra för att behandla hals, dekolletage, händer, överarmar och örsnibbar. Som filler är behandlingen utmärkt för att skapa diskreta läppkontureringar och ta bort tunna fina rynkor runt munnen, bygga kindben med mera. För behandling av acneärr kan man med fördel kombinera filler- och hudföryngringsbehandling.